Over Switched-On

Het no-nonsense platform waar specialisten de ruimte krijgen om bij te dragen aan maatschappelijke weerbaarheid.


Met elkaar, voor elkaar

Erik

Meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring in de wereld van de Special Forces. Professional spreker over (persoonlijk)leiderschap, teamdynamiek en organisatiecultuur. Televisie presentator Special Forces Vips, The Life Trail Ondernemer.

Bas

Meer dan 20 jaar militaire ervaring waarvan 16 bij het Korps Commando Troepen. Human performance specialist, instructeur en inspirerend spreker over mentale kracht, vitaliteit en veerkracht. Bekend als instructeur en staflid van het Tv-programma Special Forces VIP’s.

Day 1 podcast

Nikki

2000-2020 Korps mariniers/special forces/Defensie ervaring en leidinggevende. Ondernemer en investeerder in activa en bedrijven. Staflid Special forces Vips.

Ons verhaal

Special Forces Vips Videoland

Tijdens de opnamen van het televisieprogramma Special Forces Vips ontstond het idee om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om door onze ogen naar de wereld te kijken. Het moest een combinatie worden van het aanleren van echte praktische vaardigheden zoals we die ook aan de kandidaten aanleren en de juiste mindset waarmee je het leven tegemoet kan treden

De naam Switched On, ontstond al snel, gebaseerd op het ‘aan staan’ zoals wij dat noemen, op momenten die ertoe doen.


Maatschappelijke weerbaarheid

Tegelijkertijd zagen we iets anders gebeuren. Maatschappelijke weerbaarheid werd een buzzword maar niemand vertelde wat het precies inhield. Op welke fronten moeten we dan allemaal weerbaar zijn? Wat betekent dit voor ieder individu? Wij besloten dat we bij wilden dragen en we maakten onze missie breder.

We vroegen ons af hoe we nuchterheid en realisme hand in hand konden laten gaan met een juiste hoeveelheid alertheid en focus op de momenten waarop het nodig is. Wat kunnen wij doen zodat ieder individu zichzelf pro-actief voorbereid om beter reactief te handelen?


Joint effort

Samen weten en kunnen we meer. Door onze SF en inmiddels civiele ervaring weten wij veel maar lang niet alles. Precies om deze reden geven we op dit platform en in de cursus zelf de ruimte aan specialisten met de meest uiteenlopende achtergronden en van wie we veel kunnen leren. Uiteindelijk moeten we het samen doen.

Doe Mee met Onze Missie

Word onderdeel van de beweging: Jouw reis naar persoonlijke en maatschappelijke weerbaarheid begint hier. Verbind je met experts en gelijkgestemden op het Switched-On platform.